Over ons

Over ons en ons idee

Wij zijn hét concept voor haardhout van hoge kwaliteit. Al onze producten komen uit verantwoord beheerde Nederlandse bossen, waaronder die van Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten. Onze producten zijn in de buurt vervaardigd en dus niet eindeloos onderweg geweest en dat is wel zo duurzaam! Met ons team gepassioneerde mensen dat al tientallen jaren werkzaam is in deze branche weten waar het over gaat en kunnen wij je goed adviseren.

Op onze website kun je 24/7 je houtbestelling plaatsen. Kies voor onze standaardpakketten of stel zelf je product samen.

Wij streven na om een zo duurzaam mogelijk product te leveren. Gewoon bij je uit de buurt zodat ook mensen uit de regio daar voordeel aan hebben.

Over ons - haardhout

Veiligheid en onderhoud

Veiligheid, onderhoud en verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken we met moderne en goed onderhouden machines en voertuigen. Aandacht voor een veilige werkomgeving. Vanzelfsprekend!

Zelf ontwikkeld machinepark

Wij streven perfectie, duurzaamheid en efficiëntie na. Daarom ontwikkelen wij onze machines in eigen beheer om zo de kwaliteit en productie te kunnen garanderen.

De juiste voorraad

Het hele jaar door werken we hard om op de juiste tijden de juiste voorraad beschikbaar te hebben. Niet misgrijpen op het moment dat je het nodig hebt. Voor ons een vanzelfsprekendheid waar jij van profiteert. Reserveer nu al je bestelling voor de winter.

Over ons - haardhout
Over ons - haardhout
Over ons - haardhout