Klantenservice

Bestellen

Via onze website kan je eenvoudig en veilig een bestelling plaatsen. Kies voor een van onze standaardproducten of stel het helemaal zelf samen in vier gemakkelijke stappen!

Laten bezorgen

Geen probleem, we bezorgen in heel Nederland en helemaal gratis. Momenteel zijn de Waddeneilanden uitgezonderd van gratis levering.

Annuleren

Heb je een bestelling geplaatst en wil je deze annuleren? Waarschijnlijk geen probleem. Neem even contact op met onze klantenservice op 085 40 17 116 of stuur een e-mail

Private label

Je eigen verpakking of logo? Of het nu gaat om producten voor een tankstation, een vakantiepark of winkel: wij denken graag met je mee. Informeer even naar de mogelijkheden op 085 40 17 116 of via info@gewoongoedhout.nl

Speciale wensen

Heb je speciale wensen? Geen probleem! Wij denken graag met je mee, zijn erg flexibel en houden van een uitdaging. Informeer naar de mogelijkheden. Bel ons op 085 40 17 116.

Account maken

Bij het bestellen op onze shop kan je een account aanmaken. Handig voor je volgende bestelling en bovendien houden we je dan op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.

Houtabonnement

Binnenkort kunt u bij ons ook kiezen voor een van onze brandhoutabonnementen. Hiermee spreid je de kosten over het hele jaar en ben je gegarandeerd van genoeg hout op het juiste moment. Interesse? Stuur even een mailtje naar ons en we houden je op de hoogte.

Partner worden

Denk je een bijdrage te kunnen leveren aan ons concept? Leuk! Graag wisselen we met je van gedachten onder het genot van een kop koffie. Stuur even een mailtje naar info@gewoongoedhout.nl met je ideeën, dan bellen we je voor een afspraak.

Betalen

Alle betalingen verlopen via een beveiligde verbinding van onze website. Zo bent u er zeker van dat dit veilig gebeurt. Het is uit veiligheidsoverweging niet mogelijk om uw bestelling contant te betalen bij afhalen of bij bezorging.

 

Hout reserveren

Als je niet wil misgrijpen kan je vroegtijdig een reservering plaatsen. Wij maken dan vast voor het seizoen je bestelling klaar zodat we gelijk kunnen leveren op het afgesproken moment.

Stook je voor het eerst?

Dan adviseren we je te kiezen voor gemengd hout. Dit brandt namelijk eenvoudig en is het makkelijkst aan te krijgen.

Gemengd hout

Onze producten met gemengd hout bevatten; eiken, berk, beuk, es en af en toe elsenhout.

Droogtijd

Ons hout is minimaal 12 maanden gedroogd en maximaal 16 maanden. Al ons hout dat wij leveren bevat minder dan 20% vocht. Dat betekent dat je ons hout dus direct kunt gebruiken, wel zo makkelijk.

Retouren

Je hebt 30 dagen om aan te geven dat je wil retourneren. Vanaf het moment dat je hebt aangegeven je artikel te willen retourneren moet je het binnen 14 dagen versturen. De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening.

Waddeneilanden

We bezorgen ook op de Waddeneilanden. De verzendkosten bedragen dan € 80,-. In de rest van Nederland bezorgen we het haardhout gratis.